Diari Més

La lliga ACB farà parada a Tarragona durant la pretemporada

El Circuito de Pretemporada Movistar de la Liga Endesa programa diversos partits de bàsquet al Palau d’Esports els dies 7, 8 i 9 de setembre

Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània

Palau d'Esports de l'Anella MediterràniaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona serà una de les ciutats seus de la tercera edició del Circuito de Pretemporada Movistar, el qual donarà el tret de sortida a la Liga Endesa 2018-2019. En total es jugaran tres tornejos i divuit partits a les ciutats de Tarragona, Guadalajara i Oviedo. A Tarragona es celebrarà el segon torneig, que tindrà lloc del 7 al 9 de setembre.

El primer torneig es disputarà al Palacio Multiusos de Guadalajara els propers 2, 3 i 4 de setembre. En ell hi participaran Monbus Obradoiro, Montakit Fuenlabrada, Movistar Estudiantes, San Pablo Burgos, UCAM Murcia i Unicaja.

Tarragona acollirà el segon torneig els dies 7,8 i 9 de setembre al recentment inaugurat Palau d’Esports. Allà competiran Iberostar Tenerife, Tecnyconta Zaragoza i el serbi Partizan Belgrado, en el Grup A, i Cafés Candelas Breogán, Delteco GBC i KIROLBET Baskonia en el Grup B.

El dia 7 a les 18.30h s’enfrontaran Tecnyconta Zaragoza i Iberostar Tenerife, mentre que a les 21h jugarà Cafés Candelas Breogán contra KIROLBET Baskonia. L’endemà, dissabte 8 de setembre, Tecnyconta Zaragoza i Partizan Belgrado s’enfrontaran a les 18h i Cafés Candelas Breogán i Delteco GBC ho faran a les 20.30h. Per últim, el dia 9 a les 17h hi haurà el partit Delteco GBC - KIROLBET Baskonia, mentre que a les 19.30h es disputarà el Iberostar Tenerife - Partizan Belgrado.

El Circuito de Pretemporada Movistar tindrà una tercera i última parada al Palacio de los Deportes de Oviedo, on participaran BAXI Manresa, Divina Seguros Joventut, Herbalife Gran Canaria, UCAM Murcia, Valencia Basket i el conjunt argentí Obras Sanitarias.

tracking