Diari Més

Ferran Garcia, de Vic, guanya el V Concurs Literari Pratdip Llegendari

La vila-secana Andrea Corral s'emporta el primer premi de la categoria juvenil

Pratdip ha entregado los premios del concurso literario de relatos de mmisteri y miedo.

Ferran Garcia, de Vic, gana el V Concurso Literario Pratdip LegendarioCedida

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Pratdip ha lliurat els premis de la cinquena edició del concurs literari de relats de por i misteri de la localitat, que ha aplegat una alta participació, amb 37 treballs presentats (3 d'ells en la categoria juvenil).

Finalment el jurat ha escollit els relats 'Vulgata', de Ferran Garcia Moreno, de Vic (primer premi adults), i 'Remordiments', d'Andrea Corral Estévez, de Vila-seca (primer premi juvenil).

Així mateix, ha reconegut com a finalistes en la categoria d'adults els relats 'Miols', de Joan Carles González Pujalte, de Mataró, i 'Secretum confessionis', de Manel Figuera Abadal, de Villalobent, i en la categoria juvenil els relats 'Amor mort', de Júlia Benavent Pellicer, de Móra d'Ebre, i 'Radar de fantasmes', de Víctor Moreno Oller, de Barcelona.

El guanyador en la categoria d’adults s’ha endut un premi en metàl·lic de 300 euros, i els finalistes han estat obsequiats amb un lot de productes locals cadascun. En la categoria juvenil, el primer premi ha estat de 100 euros en metàl·lic, i els dos finalistes també han rebut un lot de llibres. Els relats guanyadors i finalistes es podran llegir pròximament a la web de Pratdip Llegendari: http://pratdipllegendari.cat/concurs-literari.

El Concurs Literari Pratdip Llegendari, impulsat per l’associació del mateix nom i vinculat al festival anual que cada tardor aplega els amants de la por i el misteri, s'ha lliurat aquest diumenge al migdia a la Sala Polivalent del municipi, en un acte públic amb la presència del jurat: Sílvia Marlès, Griselda Rañé i Sílvia Carrillo, representants de l’Associació Pratdip Llegendari, i d'Enric Alfonso, guanyador del certamen en una anterior edició.

tracking