Diari Més

Successos

Agredeixen sense motiu aparent a un home a la rambla de Ponent

Els fets van tenir lloc dimarts cap a les 21 hores

Imagen de los instantes posteriores a la agresión.

Agreden sin motivo aparente a un hombre en la rambla de PonentCedida

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Un home va resultar ferit el dimarts al vespre a la rambla de Ponent, al barri de Campclar, després de ser agredit amb una llauna al cap. Els fets van crear una forta expectació entre els veïns del barri, ja que la imatge de la víctima estesa a terra era força impactant.

Segons fonts de la Guàrdia Urbana, un veí va trucar al 112 assegurant que havien atropellat a un home a la rambla de Ponent, informació que es va traslladar des del centre d'emergències fins al cos de seguretat local. En arribar la dotació al lloc es va trobar amb una altra dotació dels Mossos i els serveis sanitaris que atenien al ferit.

Un cop els agents de la Guàrdia Urbana van poder parlar amb la víctima per mirar d'esclarir els fets, aquesta els va fer saber que no es tractava d'un atropellament, sinó que havia estat agredit amb una llauna que li havien llençat sense motiu aparent, ja que l'home desconeixia qui eren els autors ni el perquè de l'agressió, que li va provocar ferides al cap.

La persona va ser traslladada amb ambulància a urgències de l'Hospital Universitari Joan XXIII on va ser atès.

L'expectació veïnal es va traslladar també a les xarxes socials, on els internautes de la zona comentaven els fets i, fins i tot ahir, s'hi podien llegir diversos missatges de preocupació i suport a la persona agredida.

tracking