Diari Més

Castells

La Jove de Tarragona estrena la gamma de nou a Montjuïc

La diada d’aniversari dels Castellers del Poble Sec va veure els primers 3 de 9 amb folre i 4 de 8 amb l’agulla dels tarragonins

La Jove de Tarragona va estrenar els galons de nou al Castell de Montjuïc.

La Jove de Tarragona va estrenar els galons de nou al Castell de Montjuïc.Colla Jove

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Els Castellers del Poble Sec van celebrar dissabte a la tarda la diada del seu 20è aniversari en un escenari privilegiat, el Castell de Montjuïc, i en companyia de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sants i la Colla Castellera de Madrid.

La Colla Jove va sortir amb un valor segur per ells: la quarta catedral de l’any va servir per obrir la seva participació a Barcelona. Un dels plats forts del dia va arribar a la segona ronda, amb l’estrena de la gamma de nou. El 3 de 9 amb folre va convertir el Castell de Montjuïc en nova plaça de nou, i com és habitual a la colla tarragonina, es va estrenar dins de les primeres setmanes de juny. Però la Jove tenia ganes de més, i a la tercera ronda van lluir el 4 de 8 amb l’agulla, també d’estrena i demostrant que el pilar de 6 està a punt. Els liles actuaran dissabte vinent a Reus, a la diada de Sant Pere, que serà una autèntica prèvia de cara a la diada de Sant Joan tarragonina.

Els Castellers del Poble Sec, que celebraven l’aniversari, van sortir de plaça amb una de les seves millors diades de l’any i havent ajuntat el 4 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla. Els Castellers de Sants, que a la seva darrera diada, fa dues setmanes, els va caure el 2 de 8 amb folre, van optar per una actuació tranquil·la i van sortir amb el 4 de 8 com a millor castell, acompanyat del 3 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla. La Colla Castellera de Madrid, que havia vingut a Catalunya a passar el cap de setmana, va signar la diada amb el 3 de 6, el 2 de 6 i el 4 de 6 amb l’agulla.

tracking