Diari Més

Tribuna

El grup municipal del PSC al Catllar, treballem pel nostre poble

Cap de llista i portaveu del PSC el Catllar

Creado:

Actualizado:

Maig 2019. El PSC-Partit Socialista de Catalunya guanya les eleccions municipals al municipi del Catllar amb un gairebé 29% del total de vots emesos, fet que ens dona la victòria en obtenir 4 dels 11 regidors que s'escollien gràcies a rebre la confiança majoritària dels nostres ciutadans en forma de vot. Però no vam poder arribar als 6 regidors i regidores que es necessiten per a poder governar en solitari sense necessitat de pacte amb cap altra força política. I ja sabem com és la política i aquest tema dels pactes i una complicada i complexa coalició de 4 partits van mirar de fer anar aquesta majoria amb la difícil suma de 3+1+1+1 i el fet d'haver-se de posar d'acord quatre partits ben dispars amb els seus diferents programes polítics i idees. Nosaltres, malgrat haver guanyat, vam haver d'anar a l'oposició davant aquest pacte realitzat.

Complicada situació que ben aviat va quedar palesa amb la retirada d'un d'aquests grups de l'equip de govern i que va fer que aquests restessin en minoria, 3 partits amb un total de 5 regidors i regidores, i que vam fer nosaltres? Vam mirar d'aprofitar la situació i aquell moment de feblesa per governar? No.

Nosaltres vam demostrar i encara demostrem que es pot treballar pel poble i ajudar a governar també des de l'oposició, fent una oposició constructiva i que malgrat que ara mateix no som Equip de Govern com voldríem ser i com volia la ciutadania perquè així ho va expressar amb el seu vot majoritari, nosaltres treballem pel poble.

Tot seria més fàcil, com és lògic, si nosaltres governéssim a l'hora d'executar accions i gestionar projectes, però la complicada aritmètica de pacte actual no ho permet, malgrat tot, el grup municipal socialista PSC des de l'oposició treballa pel poble, pel Catllar, pel seu nucli antic i per totes i cadascuna de les seves urbanitzacions.

I demostrem que som partit de govern malgrat estar a l'oposició perquè gràcies a nosaltres, als nostres vots i al nostre suport s'aproven pressupostos i ordenances municipals, sempre ajudem a la minoria de l'equip de govern actual buscant el benefici pels nostres ciutadans i ciutadanes i pel nostre poble del Catllar.

Per aquest motiu i sempre posant al poble del Catllar per davant de tot, el nostre partit, el PSC, sempre està allà on és necessari per impulsar millores pel municipi i en la recerca efectiva de la igualtat i la no discriminació així com a l'ajuda a aquells que més ho necessiten i que tinguin el suport i l'escalf necessari.

El grup municipal del PSC ha participat i participa en aquests darrers temps amb les nostres dues regidores a la comissió d'Igualtat que s'ha constituït i gràcies a la nostra presència i suport com a grup municipal han anat endavant propostes com el pla d'igualtat municipal i ara, més recentment, la posada en marxa en col·laboració amb la Creu Roja del servei de teleassistència al municipi per a persones grans i no tan grans que puguin tenir problemes de salut o soledat.

Així el grup municipal del PSC sempre està present al poble en tot el que calgui donant el nostre suport a qualsevol iniciativa que en sigui un benefici per a la nostra ciutadania i donant suport a l'equip de govern minoritari actual des de la nostra oposició constructiva.

tracking