Diari Més

Tribuna

El Baix Penedès al programa de les 7 comarques

Alcalde de Cunit

Creado:

Actualizado:

La setmana passada va sortir una notícia molt esperada per la comarca del Baix Penedès. El programa del foment de l'ocupació i la formació de les 7 comarques, que impulsa el Servei Ocupació de Catalunya (SOC), inclourà la nostra comarca en el seu programa d'actuacions.

El programa de les 7 comarques era un projecte específic del Servei d'Ocupació de Catalunya. El programa té el propòsit d'afavorir la vertebració del territori, compensar les desigualtats i potenciar el desenvolupament de les zones amb menys dinamisme econòmic o especialment despoblades del territori català

És una bona i gran notícia pel Baix Penedès, i una de les demandes que el Consell d'alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès va posar en el document base del Baix Penedès Existeix.

Recordo el 2014 quan un grup d'alcaldes i regidors vam anar al SOC a reclamar que el Baix Penedès, essent la comarca amb més atur i més castigada per la crisi, entrés al programa de les 7 comarques.

Denunciàvem amb dades una situació comarcal i també reclamàvem l'atenció del SOC, que reiteradament ens negava l'accés en aquest programa.

Han passat vuit anys perquè el SOC ens hagi fet cas. La perseverança, i la unitat d'acció han fet efecte. Continuarem reclamant el que és nostre, la gent del Baix Penedès s'ho mereix.

tracking