Diari Més

Creado:

Actualizado:

Sovint us haureu preguntat com funciona el PROCICAT per dins. Segurament imagineu llargues discussions entre una trentena de científics vestits amb bates blanques decidint a quina franja d'edat han de vacunar cada setmana. Com ja sabeu, soc un gran investigador i, per això, he aconseguit la fórmula que utilitzen per saber l'edat de la gent que s'ha de punxar cada trimestre. A una sala, reuneixen un grup de persones de diferents edats i amb càmeres ocultes detecten les reaccions de la gent en sentir una sèrie d'àudios. Ara és moda dir vells als de 40 anys, quelcom que enfonsa a la misèria a una part de Catalunya que encara ha de treballar 30 anys pel país. Sí, sí, he dit trenta anys. Creieu que la penya es jubilarà abans dels 70 quan ells hi arribin?

Us escric una sèrie d'eslògans i frases fetes antigues per determinar l'edat que teniu amb el mateix sistema que utilitza el PROCICAT. Anem per feina! Ebro será su camión. ¿Que dices? Que te fagorices. Ponga un Ascar en su vida. Valentina dulce y fina como una gallina. Filomatic, y da un gustirrinín. ¿Es nuevo?, no, lavado con Perlán. Qué raro, mi marido nunca pide una segunda taza de café. Te falta Tefal. El algodón no engaña. Matiilde! Dame una Mirinda. Si heu rigut o identificat aquestes dites, segur que ja teniu la primera dosi.

Hola, soy Edu, feliz navidad. Mi primera colonia, Chispas. Mayoral hace amigos. Es mi primo, el de Zumosol. Cuate, aquí hay tomate. Leche, cacao, avellanas y azúcar. A mí me daban dos. ¿De qué vas, Bitter Kas? Si us sona això, definitivament, sereu vacunats en les pròximes setmanes. Ja si recordeu quan el ministre Fernández va parlar amb el diable, millor que ja no us vacuneu.

tracking