Diari Més

Tribuna

Sí, Torredembarra mereix més

Portaveu del PSC a l'Ajuntament de Torredembarra

Creado:

Actualizado:

Torredembarra no pot perdre pistonada, no, no pot. Si volem, com ens mereixem, jugar a la primera divisió en el conjunt del Camp de Tarragona i ser un poble líder en benestar social i prestacions municipals d'excel·lència no podem aparèixer sempre de forma subsidiària, com un afegitó emmarcat en altres dinàmiques que no siguin la defensa dels interessos torrencs.

El que sempre m'ha enamorat del nostre poble és el seu caràcter inclusiu. Com a regidor ningú m'ha preguntat mai on he nascut sinó que puc fer per assolir aquesta Torredembarra líder que anhelem tots aquells que ens l'estimem. Aquest caràcter acollidor és el que em fascina de l'esperit torrenc. Som un sol poble i ningú podrà mai dividir-nos, ni fracturar-nos. Tot i el creixement en vots i regidors que el PSC va obtenir a les eleccions municipals els independentistes van decidir fer un equip de Govern monocolor a l'Ajuntament. Va ser la seva decisió. Com a portaveu de l'oposició i líder del canvi que Torredembarra necessita, com sabeu el grup municipal socialista es va proposar dur a terme una oposició constructiva, pensant en satisfer les necessitats dels ciutadans a peu de carrer. Va ser la nostra decisió i la mantenim.

Volem ser útils, no els protagonistes de pica-baralles estèrils que no ens porten enlloc. Som conscients que Torredembarra som tots i totes, més de 16.000 habitants censats, i que no formarem mai cap front excloent que «faci fora» a una part del nostre poble. Socialisme és convivència, pluralisme és democràcia. No s'estima més el poble aquell que crida més sinó qui treballa on cal per aconseguir inversions, millores i accions en positiu.

Fruït d'aquesta actitud constructiva no hem dubtat a donar suport a l'actual equip de Govern municipal quan hem cregut que era bo per Torredembarra, igual com no hem vacil·lat a presentar les nostres propostes per escatir allò que no s'estava fent. Per exemple, impulsant un pla d'ocupació d'àmbit local per crear nous llocs de treball (que tan necessaris són després d'aquests mesos de pandèmia) o promovent ajudes directes per al nostre comerç i l'hostaleria, ja sigui rebaixant les taxes d'ocupació de la via pública o amb ajudes directes. A més, donant suport a la reducció de taxes de la brossa dels establiments. Quin és el canvi que defensem i proposem per Torredembarra? En primer terme, no volem un poble només per a nacionalistes com vol l'independentisme. Creiem que el progrés del poble no es determina agitant banderes sinó treballant per millorar la qualitat de vida dels torrencs i torrenques, de tots i de totes, sense excepcions.

Segon, hem de recuperar la capacitat de treball i d'acció política eficaç al Govern municipal, pensant amb l'ambició que mereixen els nostres veïns. També necessitem un alcalde que demostri i exerceixi el lideratge polític, tant portes en dins del poble com a les institucions de les quals sigui membre o formi part, per exemple a la Diputació de Tarragona.

Tercer, ni ens agrada la cridòria, ni les desqualificacions, ni estem en política per barallar-nos amb ningú, sinó per sumar tots junts. A Torredembarra no sobra ningú, ens necessitem tots i totes. El poble que imagino serà imparable...

Quart, vull ser l'alcalde de Torredembarra no tan sols del PSC o dels electors d'esquerres. Si cal enfrontar-me amb qui sigui en defensa dels nostres interessos ho faré. No tingueu cap mena de dubte. Torredembarra, primer.

Si estàs d'acord amb el que acabo de dir sigues benvingut a l'onada del canvi. Un canvi en positiu, sense recriminacions i reconeixent les coses bones que s'han fet durant aquest mandat (que també n'hi ha). Torredembarra mereix més, tots ho sabem. Si creiem en les nostres possibilitats i potencialitats podem esmicolar els nostres sostres. Creieu-me, és possible.

Suma't al canvi!

tracking