Diari Més

Creado:

Actualizado:

La situació política al nostre país és molt preocupant, que ha passat per la pandèmia de tots coneguda, ha fet aflorar l’evidència que vivim en una societat en perill de perdre uns valors i metes obtingudes amb molt d’esforç.

Els nascuts després del desastre que els nostres pares van patir (Guerra Civil), hem tingut com a objectiu des del minut zero, arribar a l’estat de benestar que hem gaudit aquests darrers anys.

Un dels mites caiguts en aquesta crisi sanitària han estat els partits polítics, han resultat ser un brou de cultiu de polítics mediocres, sense mèrits ni experiència per ocupar i exercir, amb una mínima qualitat, les tasques de govern i administració d’un país. Tot això unit al culte a la personalitat dels líders de torn, i amb una llei electoral que els dóna tot el poder amb les llistes tancades de partit.

És evident, l’afartament d’una gran part de la societat, és un clam la demanda de reformes estructurals profundes, llistes obertes, sanitat, educació, eliminació de xiringuitos i despeses supèrflues, etc., el nostre sector, el de la tercera edat, ha estat constantment menyspreat, només escoltat per demanar el nostre vot i oblidat un cop aconseguit.

La nostra societat no pot per més temps percebre que som invisibles o com una càrrega, exigim estar en els llocs de decisió, per això hem creat aquest instrument que ens permet la nostra Constitució, un partit polític nou, transversal, on no caben els extrems, ni dretes ni esquerres, és el partit dels drets, per això vam comunicar que Tercera Edat en Acció ha arribat per quedar-se.

Apel·lem a tots aquells que no volen la destrucció d’una societat que tant d’esforç ens va costar construir, als quals se senten oblidats i no representats, als quals encara se senten forts i capaços per contribuir, donades les nostres experiències personals, a la governabilitat.

Cada dia som més però cada dia ens tenen més oblidats, per això, cal arribar als llocs on es prenen les decisions, Congrés, Senat, assemblees i parlaments autonòmics i ajuntaments.

Estem començant, però amb la col·laboració de tots i cada un de nosaltres, ho podrem aconseguir.

Afilia’t! 3edad.org

tracking