Diari Més

Creado:

Actualizado:

No us espanteu. No he tingut cap accident. El títol està relacionat amb què s’apropa el dia de les votacions i tinc una certa inflamació a l’àrea del cervell encarregada de la política. En el meu cas està a l’hemisferi esquerre. Doncs, com si estigués al barri de l’Esperança de Tarragona, no sé a qui comprar la «papereta» (no el busqueu a Google Maps, ja no existeix). Imagineu que en alguns blocs d’aquell barri hi havia qui tenia porcs dins de casa! O sigui, com en algunes seus polítiques d’ara.

He fracassat en el meu intent que el Ministeri de l’Interior registri el meu partit, @RiemUnits. Potser no volen un president que escrigui articles crítics-sarcàstics a la premsa i volen gent que critiqui Catalunya, com fan les últimes setmanes aquells que tenen tres antenes al terrat. Em van tornar la carta del registre amb una inscripció: «Devolver: Se trata de una broma». Clar que és una broma! Com la de tots els partits que existeixen al mercat. O no és una conya el que estan fent... aquí i allà?

Us faré un llistat de partits que sí que van ser acceptats, especialment per la seva serietat. Atents: «Por un mundo más justo», «Alternativa motor y deporte», «Gentes del Bierzo», «Grupo Político Honradez Absoluta Española (GPHAE)», «Partido Nacionalista Caló», «Ciudadanos en Blanco», «Falange Auténtica» o «Escons Insubmisos». Què, a qui votareu? No sé si un senyor vestit de Elvis Presley amb un partit que es diu CORI té més credibilitat que jo. Què? Ah, que sí. A mi m’ha agradat especialment un que es diu «Partido del Karma Democràtico (PKD)», però el Partido de los Trabajadores en Precario (PTPRE), m’ha ofert ser-ne el secretari general.

tracking