Diari Més

Tribuna

Perafort i Puigdelfí, canviar per millorar

Alcaldable del PSC per Perafort i Puidelfí

Creado:

Actualizado:

A Perafort i Puigdelfí ens cal un canvi. Urgent. Sense excuses però també sense acritud. Un canvi per millorar, tots, junts i sense deixar ningú a banda. Això és el que amb tota humilitat ens disposem a fer els socialistes i jo mateix com a alcaldable del PSC al nostre estimat poble.

S’ha fet tot malament en aquests darrers 20 anys de Govern monocolor? En absolut. Ara bé, com a la vida, hi ha cicles polítics que s’acaben. S’acaben, en aquest cas, per esgotament del projecte, per absència d’idees i per incompliment reiterat i sistemàtic de les promeses electorals que després queden perdudes o oblidades en un calaix.

I no és una opinió, és la constatació d’una realitat objectiva. Per exemple, fa anys i panys que prometen que cobriran de gespa artificial el camp de futbol. Anys. Ho han fet? No. Resultat? El tancament de l’escola de futbol del poble, el que ha obligat als nostres fills ha haver de marxar a jugar a altres municipis.

I la promesa del gimnàs? Incomplerta. I la de la nova il·luminació al parc de la salut? Incomplerta. I la senyalització del circuït de camins? Incomplerta. I l’adquisició del solar del carrer Major per habilitar una plaça pública? Incomplerta. I així podríem seguir i seguir... És evident per a tothom que l’alcalde i el seu equip no han fet la feina, no han complert amb el programa que ells mateixos van presentar a les eleccions.

Per intentar justificar aquesta passivitat acumulada durant anys ara, a correcuita, volen habilitar les pistes de pàdel. Just uns pocs mesos abans de les eleccions. A parer nostre, el lloc elegit no és el més adequat, ja que comportarà acabar amb un parc, el de la tirolina, del que en fan ús moltes famílies donat que es troba a l’entrada del col·legi.

I així sense pena ni glòria, sense ambició de poble, per inèrcia i sense idees ni projecte de municipi, van passant els anys i els mandats municipals.

Ha arribat l’hora de posar fi a aquesta reiteració del dia de la marmota i reconnectar-nos amb la il·lusió, donant entrada a aire nou a l’Ajuntament després de dècades de monòleg.

Aquesta és l’opció del canvi, sensat i sense estridències, que representem els socialistes. Si obtinc la vostra confiança i surto elegit alcalde tinc molt clar que sabré acompanyar els principis amb les idees. Sense prometre allò que no podem complir però aprofitant les oportunitats que tenim per créixer. La nostra és una opció de progrés pels veïns de Perafort i Puigdelfí, amb un projecte ambiciós però amb els peus ben assentats a terra en el món real. Amb valentia. Amb la capacitat de prendre decisions, fixar objectius i assumir riscos davant situacions difícils, encara que sigui a contracorrent, i exigint a les altres administracions que compleixin amb el nostre poble.

En aquest sentit ja us avanço que m’he posat en contacte amb els nostres diputats al Parlament per reivindicar a la Generalitat que habiliti un centre de dia o els serveis assistencials adients i necessaris per a la nostra gent gran. Nosaltres també som catalans i no entenem per què reiteradament els pressuposts de la Generalitat han passat de llarg de Perafort i Puigdelfí.

En definitiva, volem un poble viu, líder en qualitat de vida, que pot millorar –i molt- en equipaments, serveis, oferta d’oci, comercial, etc. Creieu-me, és possible. Amb transparència i explicant en tot moment què hem de fer, amb honestedat i sense enganyar ningú. A fer-ho possible m’hi dedicaré en cos i ànima perquè el Perafort i Puigdelfí que imagino serà imparable...

tracking