Diari Més

Creado:

Actualizado:

Cada matí, mig adormit, miro el mòbil assegut on imagineu. Em desperto amb un «marededeusenyor!» veient els titulars. No només de mitjans que anhelen el mateix que els camps de segona: que hi entri molta gent, sinó de capçaleres històriques on pots llegir que una rata gegant de la Polinèsia s’ha menjat un paio. Hem passat de veure Informe Semanal a llegir «Un científico halla una araña con cabeza de perro en la selva tropical de Ecuador». Sí, ho vaig llegir ahir. Canvio de mitjà i llegeixo que l’esclavatge era legal a Colorado fins ahir. Següent titular: «El objeto espacial Oumuamua ¿Es una màquina extraterrestre?». Esports: «Iker llevaba un chubasquero bajo la camiseta». M’han deixat intrigat saber què duia sota els pantalons... a banda d’allò tan generós del Butragueño

Ja sabem allò de què els titulars han de ser atractius, però hi ha mitjans que sembla que els facin a un club cannàbic. L’altra modalitat és el títol correcte, però que et fa pensar. ABC titulava ahir que les dones dediquen menys temps que els homes a arribar a la feina, i que el desplaçament es redueix molt quan tenen el seu primer fill. M’he quedat uns segons ingràvid, donant voltes a l’aire com si estès a l’Estació Espacial.

Deu ser que, a segons quins països, en comptes d’un pa, els nens porten un cotxe sota el braç. El ginecòleg arriba al costat del llit amb un nadó a les mans i les claus d’un BMW X6. «Ha estat una nena preciosa, ah!, i li ha tocat un potent tot-terreny vermell per arribar de pressa a la feina». Clar, com que els homes no podem parir, ens quedem amb l’Opel Corsa abonyegat.

tracking