Diari Més

Creado:

Actualizado:

El pilot de motocròs Ramiro Folla ha quedat tercer en una important prova a Galícia. El que veieu és un titular real que corria abans-d’ahir per la premsa gallega i crec que avui és l’única notícia bona.

1. El tribunal més important d’Espanya va dictar una sentència que no va agradar a un col·lectiu molt ampli (col·lectiu relacionat amb la secció d’aus depredadores del zoo). Llavors l’han refet. Un important tribunal de Navarra va dictar sentència a La Manada (la cosa torna a anar d’animals), que no va agradar a un col·lectiu molt ampli. Tenim innocents empresonats, el que no agrada a un col·lectiu ampli. Però tampoc es refà res. Un tribunal molt important d’Europa sentencia que algú que va condemnar un polític fa uns anys no hauria d’haver format part del tribunal que el condemnava. Això no ha agradat a un col·lectiu molt ampli. No es refarà res.

2. Un empleat de seguretat de l’AVE veu un objecte en forma de granada de mà a una maleta. Inexplicablement, la propietària de la valisa segueix tranquil·lament el seu viatge cap a Madrid. Evacuacions. Trens aturats. Alarma. I jo em pregunto: per què es va avisar els Mossos una hora després? Era l’hora del «bocata»? Un «apretón»?...

3. Un comissari mafiós que està a presó fa que, un per un, els polítics vagin caient gràcies a les gravacions que va publicant per capítols, com un fulletó. Mentrestant, un comissari torturador va cada dia a comprar el pa amb la seva medalla i actualitza la llibreta per veure si li han ingressat la pensió. Conclusió: no creieu que la millor notícia del dia és la de Ramiro Folla?

tracking