Diari Més

Creado:

Actualizado:

No entenc de política, us ho he de recordar perquè no us confoneu i penseu que tinc seny. Sóc un votant valuós per les enquestes, perquè creo confusió. Us recordo la meva fitxa policial: andalús, a favor de votar l’autodeterminació, pobre i sense cotxe. Sóc de cor socialista, m’agrada la CUP, però és un partit per a valents i jo sóc covard. En Comú Podem i ERC són «rojos» i per això em cauen bé. L’Arrimadas és paisana de Jerez i el Rajoy és humorista, i jo sóc un pallasso. Però, tot i això, sempre he volgut ser president del Govern, si és possible d’Espanya, si no de Catalunya. Si està tot el peix venut, em quedaria amb l’alcaldia de Vila-seca. Ho sento Poblet.

Voleu saber el meu programa? Sentir la gent, aplicar la lògica i actuar. A veure, deixem de cloquejar la injustícia que és que una dona cobri menys sou que un home. Des de @RiemUnits faríem una cosa senzilla: un Real Decret i... pam! Queda prohibit. Veieu que fàcil?

Seguim: autònoms que facturen 400 euros i han de pagar 280... doncs que paguin d’acord amb la facturació. Apa, una altra feta. Legalitzem i regulem la marihuana, així tindrem milers de policies lluitant per coses més importants i acabem amb les màfies. Deixem d’extorsionar l’amo d’un vehicle: impost municipal, ITV, assegurança, la grua, la zona blava, controls, radars, peatges, zones de vianants, l’adhesiu d’emissions... El dia que anem tots en trens enfonsarem la Seat, la Renault, la Suzuki o la Nissan. No, no estan al Japó, estan aquí. Així que ja sabeu, entreu al Twitter i seguiu @RiemUnits i demaneu una conselleria. Ah, mira, allà també em podeu insultar gratis.

tracking