Diari Més

Creado:

Actualizado:

Poseu-vos en mode portera tafanera, de braços plegats i amb una rebeca. Doncs resulta que estic horroritzat. M’ha explicat una veïna que han descobert una banda de criminals. M’han dit que hi ha una llar d’avis on juguen al Bingo! Com us heu quedat? Ei, amb cartons i retoladors, sense llicència d’armes ni res.

La policia ja ha anat a desmuntar aquesta màfia, però es veu que les àvies han pogut amagar les proves als sostenidors. Hi tenien molta pràctica del temps de l’estraperlo. Algunes, fins i tot, han fet desaparèixer les proves fent un farcellet, donant-les als néts a la mà dient-los: «Té, que no s’assabenti la teva mare». Però no s’ho perdin. Sembla que, a més de jugar il·legalment, aquests individus també tenien drogues. S’ha trobat un pot de Sintrom i un munt de pastilles amagades en un lloc que ells anomenen «la farmaciola», per allunyar sospites, si els intervenen el telèfon. Finalment, s’han confiscat cartons, retoladors grocs i boles, però han deixat una del número 1 i dues del 5. Què estrany!

Sóc un home senzill. No m’agraden les drogues... bé, alguns dissabtes miro La Sexta Noche, d’amagat. A casa, juguem de tant en tant al parxís, i no sé si estem prenent prou precaucions... Abaixem les persianes, tanquem els llums i ens comuniquem entre nosaltres amb llenguatge de signes. Afortunadament, tenim al Pep, que ens ha portat al ple el tema i ara ja no serà un horror viure en aquesta ciutat de perillosos iaios bingueros. A l’Ajuntament, he vist un avi amb el Diari Més enrotllat a la mà i he pensat que amagava un retolador groc. Però no, ha anat a preguntar si encara estem al nivell IV antiterrorista.

tracking