Diari Més

Creado:

Actualizado:

No sé si sabran que dirigeixo un mitjà digital especialitzat en successos, emergències i justícia (la bona, no la d’ara). Es diu actualitatpenal.cat. Entrin a xafardejar, sense vergonya i així provocaran una cosa tan bonica com que em forri. Sóc un tio llest, resulta que poso en marxa un mitjà dedicat a la policia just abans de l’1 d’octubre. Hauria estat millor muntar un quiosc de samarretes grogues davant la subdelegació del Millo.

Doncs aquest contacte amb el Cuerpo Nacional de Policía ha fet que aquest matí m’arribés un WhatsApp d’ells informant de la detenció d’una dona als Pallaresos. Es tracta una presumpta estafadora de gent de tot l’Estat, que la van reconèixer quan apareixia a Tele 5. Jo pensava que la teleporqueria no servia per a res i, ves per on, sí que ha tingut alguna utilitat. M’he recordat del Ramon Laso, el quàdruple assassí d’Amposta, que va estar ben calladet quan vivia als Pallaresos i ningú va saber qui era fins que va sortir per la tele, ja a presó.

Parlant de tele, he llegit que el Joc de Cartes de TV3 no ha agradat gens al Serrallo. Diuen que el barri no està gaire content darrerament. I ara, als pobres, també els fa enfadar la televisió. Tot i que, diuen que als cuiners se’ls ha de donar de menjar a banda.

La televisió i el Serrallo tenen molt en comú. Per exemple, quan fan un programa, la productora intenta pescar audiència i, si no ho aconsegueix, el vaixell s’enfonsa. Ara que hi penso, al Laso també el va enfonsar l’Audiència.

Podeu deixar els vostres donatius a la recepció del Diari Més, perquè després d’aquest acudit vaig al carrer. Segur.

tracking