Diari Més

Creado:

Actualizado:

Reconec que ja no sé on sóc. A veure, el Consell General del Poder Judicial està cabrejat amb el ministre de Justícia. La Reina està enfadada amb la Reina. A Ciutadans, estan enfadats amb el Partit Popular. La Guàrdia Civil està enfadada amb el ministre d’Economia. Cifuentes està enfadada amb el Partit Popular. Eroski està enfadat amb Cifuentes. Esquerra està enfadada amb Puigdemont. Arrimadas està enfadada amb Torrent. Els alcaldes de la costa estan enfadats amb el Govern per la via. Tabarnia està enfadada amb Tractoria. Els venedors del carrer Colom estan enfadats amb el Zara. L’aeroport de la Boella (no ens barallarem ara si Reus o Tarragona) està enfadat amb l’aeroport de Riudellots (no ens barallarem ara sobre si és del Girona o de la Costa Brava). Els animalistes estan enfadats amb els correbous. Kin Jong Um està enfadat amb Trump. Trump està enfadat amb els ... amb ... el món.

L’alcalde (i jo) estem enfadats amb un imbècil que ha fet una pintada al Circ Romà. La Laia està enfadada amb... Va, no ens ficarem ara amb la noia, ja sabeu que sóc un fan seu.

Què passa aquesta primavera, que el món sembla Forocoches?

A veure si anem tots de copes i arreglem això. Fixeu-vos en el bonic retrat que s’han fet Ballesteros i Pellicer. M’he emocionat i m’ha recordat a aquelles fotos de quan era nen, a l’escola, amb un mapa al darrere i amb bata al costat del meu germà. Entranyable. Això, això és el que hem de fer, un «Tarreus» no doctor Grau?

No els ha agradat l’article d’avui? Doncs poden anar-se’n a l’eme punto. Apa, ja m’he enfadat!

tracking