Diari Més

Creado:

Actualizado:

He deixat de veure pelis de suspens. També m’avorreix llegir intrigues.

Per a què gastar 15 euros en una novel·la? Espies? Afers internacionals? Posin, posin el telenotícies: tenim a Puigdemont!! Què més pot desitjar algú a qui li agraden James Bond i Frederick Forsyth? Jutges, fiscals, policies, advocats, polítics, ministres, el TS, el CGPJ, l’ONU, la UE, l’EEAA, l’OMIC, l’EOI ... Ja m’he embolicat amb les sigles.

Li agraden Terence Hill i Bud Spencer? Trobarà vostè clatellots de tots colors davant les delegacions del Govern. Era fan de Kun Fu? Puigdemont també és un solitari errant a la recerca de la veritat. O potser busca el Sagrat Calze. El problema és que quan el trobi, a dins hi haurà una gran hòstia sagrada.

Aplaudeixo des d’aquí a tots els exiliats. Jo hauria fet el mateix. (Per als que vulguin portar-me tabac a la presó, si us plau, caliquenyos de Juneda).

Que dotze homes del CNI et segueixin i et col·loquin un GPS al cotxe, és que ets important.

A mi, el més interessant que m’han posat al parabrisa és una multa o un paperet de «Mago Olzni». Quina habilitat la dels espies! Han sabut trobar al president!!

No saben que la seva agenda de conferències per Europa és pública i que creua el control dels aeroports? Segurament el Zoido els condecorarà.

El que no els recomano a vostès és anar en cotxe. L’AP-7 tallada, l’A-7 tallada, l’N-340 tallada. Així que falta poc perquè després de la informació d’esports i del temps, al telenotícies hi veiem el parte dels CDR, informant dels punts on «caurà pedra». Fins demà, i que visca la Re... Reus, volia dir el Reus.

tracking