Diari Més

De Paco Clavell a Ballesteros

Periodista i Director de actualitatpenal.cat

Creado:

Actualizado:

No, no, tranquils, no parlaré de política. No hi entenc. Avui tractaré d’alcaldes guapos. Tampoc hi «entenc». Nadal era un home ben plantat, s’ha de reconèixer. Ara, la meva parella troba molt atractiu a Josep Fèlix Ballesteros.

Crec que s’ha de reconèixer que hem tingut a Tarragona alcaldes amb una bona presència. Espero que l’únic que robin siguin cors de ciutadans. Ei!, tarragonins vull dir. A Nadal, el veig més com un príncep, estil Artur Mas, altiu més que alt. Ballesteros és més noblot i tranquil. Li cauria molt bé una túnica, com un emperador de quan des de la finestra del seu despatx es veien quadrigues i no llaços grocs. De fet, els Jocs del Mediterrani ja es va pensar per l’any 1 dC., però els problemes de sestercis de l’Imperi ha fet que s’endarrereixi tant.

A Reus, no han tingut tanta sort, quant a l’estètica dels edils. Ho sento. Bona gent, eficients, propers però, guapos, guapos...

Als alcaldes ganxets els veig com a bons venedors fenicis, propers i hàbils. Abelló, Pérez i Pellicer són com aquells botiguers del mercat, amics de tres generacions de la teva família.

Els més vells recordareu que Josep Maria Recasens va guanyar al tupè blanc del gentleman de Josep Gomis, la demostració que l’excel·lència podia amb la bellesa. Paco Clavell va ser alcalde de Tarragona el 1846. No sé com seria aquest home, però només pel nom ja tindria molts punts per guanyar un «Míster Alcalde». Va, fem-ho!, Ep! Que si la gala es fa a PortAventura, igual tenim una sorpresa i fan Miss Simpatia a Poblet. Esperem que el 155 respecti al guanyador.

tracking