Diari Més

Castells

Santa Rosalia confirma el bon estat de forma dels Nois

Torredembarra ha vist la millor diada de la temporada dels Nois i el 4 de 8 dels Xiquets de Tarragona

3 de 7 levantado por debajo de los Chicos de la Torre.

Santa Rosalia confirma el buen estado de forma de los ChicosGerard Martí

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La diada de Santa Rosalia és la segona de les diades castelleres més importants de Torredembarra, on aquest migdia s’hi han trobat els Nois de la Torre, els Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell per celebrar la diada de Festa Major. Els Nois locals han confirmat el seu bon estat de forma descarregant tres castells de la gamma alta de 7, al costat d’uns Xiquets que han ensopegat amb el 3 de 8 però que han completat el 4 de 8 i d’uns Nens del Vendrell que han tingut en el 2 de 7 el seu millor castell.

Els Nois de la Torre volien rebel·lar-se aquest migdia contra ells mateixos i ho han aconseguit. Han obert la diada directament amb la seva estrena, el 3 de 7 amb l’agulla, que no feien des del setembre de l’any passat. A la segona ronda ha arribat el que darrerament s’ha convertit en el seu castell estrella, el 3 de 7 aixecat per sota, que han descarregat per segon cop aquest any, després d’estrenar-lo pel Quadre, a mitjan juliol. Finalment, els Nois han descarregat el segon 4 de 7 amb l’agulla i el pilar de 5, completant la millor actuació del que porten de temporada.

Al seu costat, uns Xiquets de Tarragona que tornaven d’un mal Sant Magí es plantejaven una diada de rodatge amb els castells de 8 de cara a reptes superiors. Però avui tampoc ha estat el dia dels tarragonins obrint amb un intent fallit de 3 de 8, que ha saltat pel pis de terços. Rebaixant les intencions, els Xiquets han completat el 5 de 7 i el 7 de 7, que han donat pas al 4 de 8 final, molt treballat a quarts i quints. Els Nens del Vendrell han començat descarregant l’onzè 2 de 7 de l’any i, tot i que el volien acompanyar dels castells de 8, finalment han optat pel 4 de 7 amb l’agulla i el 5 de 7.

tracking