Diari Més

DIADA DE SANTA ÚRSULA

Els castells sense folre seran els protagonistes de Santa Úrsula

Les dues colles arriben en un moment diferent, però amb un programa ambiciós

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Santa Úrsula és una de les cites imperdibles de l’any casteller, però aquest 2018 ve encara més carregada que mai. Enguany començarà a dos quarts d’una del migdia, mitja hora abans del que és habitual. Diumenge la Colla Vella i la Colla Joves se citaran a la plaça del Blat en l’últim duel al bressol dels castells.

Les dues colles porten un programa de màxims , però arriben en moments diferents. Els rosats es van proclamar campions del Concurs de Castells fa un parell de setmanes. A més a més, els d’Albert Martínez han completat una temporada espectacular, dominant tota la gamma de castells de la gamma extra, a excepció dels 10 pisos que només ha pogut carregar.

Els vermells han expressat dubtes, però al mateix temps han dominat castells molt difícils com el 2 de 8 sense folre o el 4 de 9 net que van recuperar diumenge passat al Vendrell.

Els Xiquets de Valls són ambiciosos i diumenge els castells sense folre seran els protagonistes. Les dues colles porten el 2 de 8 i el 4 de 9 sense folre en cartera, dos estructures que ja han completat les dues formacions.

El tercer castell és la incògnita. La Vella podria intentar el 3 de 10 amb folre i manilles, repetint així l’actuació del Concurs. Però també entren els castells inèdits. Els del Portal Nou han assajat el 3 de 9 sense folre i el 2 de 9 sense manilles que van carregar els verds fa uns anys. La Joves va a pel 3 de 9 net.

tracking