Diari Més

BAIX GAIÀ

El Baix Gaià serà l'epicentre casteller aquest cap de setmana

Els Castellers de Vilafranca seran l’absència

Els Nois de la Torre volen tornar a descarregar el 3 de 7 per sota

El Baix Gaià serà l'epicentre casteller aquest cap de setmanaCristina Aguilar

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Aquest cap de setmana torna el que un dia van batejar com a “Baix Gaià Tour” els Castellers de Vilafranca. Dissabte a les sis de la tarda la Colla Joves Xiquets de Valls, la Jove de Tarragona i els Nois de la Torre completaran el cartell de la Diada del Quadre de Santa Rosalia a Torredembarra. Diumenge a la mateixa hora, tindrà lloc la Diada de les Cultures a Altafulla amb la colla local, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona. Enguany però, els vilafranquins no hi seran, ja que marxen a actuar al País Basc.

La Jove de Tarragona i la Joves de Valls podrien intentar un castell de 9 , mentre que els Nois treballen a contrarellotge per completar el 7 de 7 i el 3 de 7 per sota. Aquest castell el van recuperar els de la camisa blau cel l’any passat després de 35 anys.

Diumenge, els Xiquets de Tarragona volen estrenar els 9 pisos, repetir el 5 de 8 i descarregar el 2 de 8 amb folre. Aquest vespre decidiran quines cartes jugar. Al costat, els rosats acaben de tornar de Washington i com a mínim volen fer un castell bàsic de 9. I els locals aprofitaran aquesta diada per fer la clàssica de 7

tracking