Diari Més

Castells

Els Xiquets de Tarragona volen portar la tripleta màgica a Tots Sants

També es plantegen intentar el pilar de 8 amb folre i manilles

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La temporada castellera comença a arribar a la seva fi i la plaça de la Vila de Vilafranca viurà aquest dimecres al migdia una de les darreres grans diades amb la celebració de Tots Sants, una cita que reunirà als Castellers de Vilafranca, als Xiquets de Tarragona, als Capgrossos de Mataró i als Castellers de Sants.

Tot i que encara hauran d’anar diumenge a Altafulla, els matalassers es plantegen Tots Sants com una de les darreres oportunitats de complir grans objectius aquest any. La idea inicial implica completar un cop més la tripleta màgica, cosa que no aconsegueixen des de Santa Tecla, i, en el cas que tot surti bé, els Xiquets de Tarragona podrien intentar també el pilar de 8 amb folre i manilles.

Per la seva banda, el programa dels Castellers de Vilafranca, que seran qui obrirà la diada, passada per intentar el 3de10fm, el 2de8 sense folre i, si arribava a temps, el 4de9 sense folre. Caldrà veure, però, si la caiguda de 4de9f d’aquest passat cap de setmana a Sant Cugat, on van prendre mal diversos castellers, els obliga a reformular una mica els plans i a descartar algun d’aquests castells màxims.

Després d’unes darreres actuacions excel·lents, els Capgrossos de Mataró aniran a Vilafranca amb la intenció d’intentar el 2de9fm, el 5de9f i el pilar de 8fm, mentre que els Castellers de Sants es plantegen fer-hi el 2, el 3 i el 4de9f, descartant així l’opció d’intentar aquesta temporada el 5de9 folrat.

La Diada de Tots Sants començarà a les dotze del migdia.

tracking