Diari Més

Castells

Els Xiquets de Tarragona ensopeguen amb el 4de8 a Vila-seca

La Colla Vella hi ha descarregat el 3de9f i la colla local ha completat la primera clàssica de set de l'any

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La plaça de l'Església de Vila-seca ha estat testimoni aquest dissabte a la tarda de la diada castellera amb motiu de la festa major, una jornada en què han participat els Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la colla local, els Xiquets de Vila-seca.

Els de la camisa blau cel han marxat de plaça ben satisfets després d'haver completat la primera clàssica de set de la temporada. Tot i que ja havien estrenat el 3 i el 4de7 anteriorment, encara no els havien completat en una mateixa diada. El 3de7 ha estat el castell dels locals escollit per arrencar la diada, seguit pel 4de7 que en un primer intent han hagut de desmuntar i, finalment, han portat a plaça el 2de6.

Els segons en actuar han estat els Xiquets de Tarragona que s'han emportat un bon ensurt ja d'inici amb la caiguda del 4de8. El carro gros ha pujat molt remenat des de bon principi i just quan començava a baixar la canalla el castell s'ha trencat. Tot i això, els matalassers s'han recuperat i a la segona ronda han portat el 3de8 i, a continuació, el 2de7 per tancar l'actuació.

La tercera colla present a plaça, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, ha estat qui millor actuació ha fet completant el 5de8, el 3de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6.

Aquest cap de setmana, tant rosats com matalassers, fan doblet i demà a la tarda se'ls podrà veure actuar a Vilallonga del Camp i Constantí, respectivament.

tracking