Diari Més

Verds, Vella i Minyons donen per tancat el debat entorn els drets televisius

Les tres colles asseguren tenir l'aval de la Generalitat i envien a la CCCC un document definitiu on només cedeixen els drets d'imatge

Els presidents dels Castellers de Vilafranca, la Vella de Valls i els Minyons de Terrassa signant el document per a la cessió de drets d'imatge a la CCCC.

Verds, Vella i Minyons donen per tancat el debat entorn els drets televisiusGemma Sánchez

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa han donat per tancat aquest divendres la polèmica sobre els drets televisius. En una insòlita i llarga roda de premsa a Sitges, els presidents de les tres colles han signat un document on únicament cedeixen a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) els drets d'imatge, sense els drets de propietat intel•lectual. Les tres entitats han mostrat un argumentari redactat pel Registre de la Propietat Intel•lectual on es garanteix que els castells per si sols no tenen propietat intel•lectual, motiu pel qual entenen que no estan obligats a cedir aquests drets per a què es puguin fer les transmissions. Alhora, les tres colles asseguren que tant la Xarxa Audiovisual Local (XAL) com TV3 han negat necessitar-los per poder operar. Per aquests dos motius, Verds, Vella i Minyons consideren que l'únic que poden cedir a la CCCC són els drets d'imatge i així ho han fet constar en un document que ja han enviat signat a l'ens.

tracking