Diari Més

Valls, Vila-seca, La Riera i El Catllar escenari de les principals diades del cap de setmana

La Colla Vella podria intentar el 2de9fm a les Vivendes

Imatge d'arxiu d'un pom de dalt de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Valls, Vila-seca, La Riera i El Catllar escenari de les principals diades del cap de setmanaLaia Díaz

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Tot i que la diada més multitudinària del cap de setmana tindrà lloc a Mataró, amb la celebració de Les Santes diumenge al migdia, durant aquests dos pròxims dies el Camp de Tarragona també té previst un intens calendari d’actuacions.

Una de les diades més destacades del dissabte a la tarda serà la celebració de la Festa Major de les Vivendes de la Colla Vella a Valls (18.30h) amb la participació dels de la camisa rosada, que si arrosseguen prou gent podrien intentar el 2de9fm, la Colla Jove de Castellers de Sitges, els Xicots de Vilafranca i els Xiquets de Tarragona.

D’altra banda, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Xiquets d’Alcover i Xiquets de Vila-seca actuaran a partir de dos quarts de vuit del vespre al Passeig Pau Casals de Vila-seca en honor a les festes de Sant Jaume.

Pel que fa al diumenge, al matí, a partir de les dotze del migdia els Xiquets de Tarragona, acompanyats dels Castellers d’Altafulla, tornaran a actuar la plaça Major de La Riera de Gaià, mentre que la Joves de Valls es desplaçarà en aquesta ocasió fins a Begues on, si són prou gent, podrien intentar el castell de nou o bé apostar per tres castells de vuit i mig.

A la tarda, a partir de les set, el focus d’atenció es traslladarà fins a la plaça de la Vila del Catllar on es donaran cita els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que aquest cap de setmana també fan doblet, i els Xiquets de Reus. Si tot va bé, la intenció dels de la camisa verda és estrenar el pilar de 7 amb folre, un espadat que la temporada passada van descarregar a la Trobada de Colles del Sud celebrada a Vila-seca.

Finalment, a les vuit del vespre al carrer Maria Cristina de Tarragona hi actuaran els Xiquets del Serrallo en motiu de les festes del barri.

tracking