Diari Més

Castells

La Jove de Tarragona i el seu viatge al futur

La colla convoca a l'assaig d'aquest divendres, que es farà també a la plaça del Teatre, amb referències cinematogràfiques

Cartell de la convocatòria de l'assaig.

La Jove de Tarragona i el seu viatge al futur

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La Colla Jove Xiquets de Tarragona va anunciar fa pocs dies que convertirà la plaça del Teatre Tarragona, entre els carrers Girona i Santa Clara, en plaça castellera. Ho farà aquest divendres i per a convocar els castellers a la cita, la colla ha decidit utilitzar referències cinematogràfiques. En concret, la coneguda pel·lícula de 'Retorn al futur' serveix als responsables de la formació lila per anunciar un 'Assaig de futur'.

I és que els de la camisa lila volen dur a terme, en aquesta plaça de la ciutat, un assaig per tal de poder practicar «amb major comoditat i seguretat els grans castells». La plaça, asseguren, «és un espai que facilita el desplaçament de castellers i canalla, ja que es troba molt pròxim local del Cós del Bou, i és una zona que, actualment, no té un ús ciutadà intensiu».

El divendres 16 de juny, els lila començaran l'assaig a les 22 hores, i després de fer algunes proves més senzilles al local, es desplaçaran a la plaça del Teatre per fer-hi els castells més grans.

tracking