Diari Més

La Vella fa la seva millor actuació

La Joves acaba amb un regust agredolç després de provar dues vegades el 4 de 9 amb folre

4 de 9 amb folre de la Colla Vella.

La Vella fa la seva millor actuacióGerard Martí

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Les dues colles de Xiquets de Valls tenien clar el programa que havien de portar a la plaça del Blat, però només la Colla Vella el va poder complir al cent per cent. Com totes les diades a Valls qui guanyés el sorteig de l'ordre d'actuació podia marcar el ritme i es va tornar a demostrar. Les dues colles van apostar a la primera ronda per dos castells que tenen consolidats i ja havien descarregat varies vegades en aquest inici de temporada. La Vella pel 3 de 9 amb folre que va mostrar un lleuger tremolí però van completar sense massa problemes. La Joves pel 5 de 8, que ja ha descarregat set vegades aquest 2022 i té tots els números per a que sigui el primer gamma extra que provin enguany.

La segona ronda serviria per marcar les diferències que finalment van existir per Firagost entre uns i altres. Els rosat atacaven per segona vegada aquesta temporada el 4 de 9 amb folre, que havia quedat carregat per Sant Joan. La descarregada va tenir un punt d'èpica però es van poder tornar a apuntar un castell que no completaven des d'agost de 2019. La Joves també va buscar el castell de nou, en aquest cas el 3 de 9 amb folre, que van fer amb més treball que el descarregat uns dies enrere a Vilanova i la Geltrú.

L'última aposta de la Vella era el 4 de 8 amb el pilar, que va fer amb un domini excel·lent esvaint els dubtes que s'havien creat dues setmanes enrere a la diada de les Vivendes. En el seu torn la Joves va ensopegar dues vegades amb el 4 de 9 amb folre. En les dues ocasions el castell va mostrar problemes de quadratura des de l'inici que van ser insalvables. La diada es va tancar amb dos pilars de 7 amb folre d'una factura excel·lent que deixen entreveure que en un futur s'han de convertir en el pilar de 8 emmanillat.

3 de 9 amb folre de la Colla Joves.

La Vella fa la seva millor actuacióGerard Martí

tracking