Diari Més

VOX reclama a diversos ajuntaments tarragonins la retirada de simbologia independentista

La formació ultradretana ha engegat una campanya de 'neteja independentista'

Isabel Lozano i Jordi Fernández davant de la casa de la Vila de Valls.

Isabel Lozano i Jordi Fernández davant de la casa de la Vila de Valls.VOX

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Els ajuntaments no poden col·locar estelades en espais públics. Això es deriva d'una sentència del TSJC sobre una bandera a Sant Cugat del Vallès i, tot i que s'ha presentat recurs, la majoria de formacions antiindependentistes ja han anunciat accions relacionades amb aquesta interlocutòria.

El Partit Popular i Ciutadans han anunciat que demanar la retirada de símbols independentistes d'espais públics. També ho ha fet la formació extraparlamentària d'extrema dreta VOX. I no tan sols ha anunciat les seves intencions, sinó que les ha formalitzat.

En un comunicat, la formació explica que ja han presentat la sol·licitud de retirada de símbols independentistes als ajuntaments de Valls, Torredembarra, Creixell i el Morell i que té la intenció de fer-ho en d'altres.

Els encarregats de presentar aquests 'formularis' per reclamar la «immediata» retirada de «simbologia partidista», són Isabel Lozano, presidenta provincial, Jordi Fernández, coordinador de VOX Torredembarra i Jordi Ferré, vicesecretari de Comunicació. Tot plegat s'emmarca dins la campanya de 'neteja independentista' engegada per la formació.

tracking