Diari Més

Última caminada per la Conca: Savallà, Segura i Saladern, aquest dissabte 1 d'abril

És organitzada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Fotografía de familia de la caminata de Vimbodí y Poblet.

Última caminata por la Cuenca: Savallà, Segura y Saladern, este sábado 1 de abrilConsell Comarcal de la Conca de Barberà

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Aquest dissabte 1 d'abril tindrà lloc l'última caminada per la Conca de Barberà a Savallà del Comtat. El punt d'inici i final és des de la parada de bus, es sortirà a les 8h del matí i es preveu una durada de 4h depenen de la marxa dels participants. El recorregut és circular, consta d'uns 13 quilòmetres amb una dificultat física moderada, i 355 m de desnivell acumulat. És una magnífica excursió per conèixer l'entorn de la vall del Corb. Travessaren conreus i boscos mixtos d'alzines, pinedes i rouredes, passarem per la font de Segura, baixarem per un bonic corriol fins a Saladern i continuarem per un camí ample que ens durà de nou a Segura. De tornada a Savallà passarem per un parc eòlic. Hi hauran trams de terreny complicat amb ferm de pedra solta, pendents pronunciats i alguns trams d'asfalt. Es recomana portar pals, aigua, esmorzar, roba i calçat adequat.

Les inscripcions estan obertes a través de portal www.concaturisme.cat i es tancaran el dia abans de cada sortida a les 2h del migdia o quan s'hagi arribat al màxim de persones. Aquestes activitats son gratuïtes, inclouen l'assegurança i estan obertes a tothom que estigui acostumat a caminar.

Vimbodí i Poblet va acollir la segona caminada amb un paisatge de neu i sol

La neu del dia anterior fou la protagonista de la caminada del passat diumenge 26 de març al municipi de Vimbodí i Poblet. La sortida va ser a les 8h des de la plaça Major de Vimbodí amb un total de 23 persones procedents de diferents destinacions de les províncies de Barcelona i Tarragona. Els participants es van dirigir a l'ermita dels Torrents per camins entre camps de vinyes i de conreu, seguint les senyals del GR171 fins al monestir de Poblet on va esmorzar. La tornada es va fer per un tram del camí ramader de Poblet a Prades, i pel castell de Riudabella. Els caminants van poder gaudir d’una caminada solejada, plena de tolls d'aigua i fang fruit de les restes de la neu del dia anterior.

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà agraeix la col·laboració de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet, del Paratge Natural de Poblet i al castell de Riudabella en l'edició d'aquesta sortida.

tracking