El CBT torna a tirar d'èpica a la pròrroga i està a un triomf més de LEB Plata

Si el conjunt tarragoní guanya aquest dissabte a El Pinar aconseguirà l'ascens a LEB Plata

Dani Tugores ha estat clau per aconseguir la victòria en els dos partits de la fase de play-off d'ascens a LEB Plata.

El CBT torna a tirar d'èpica a la pròrroga i està a un triomf més de LEB PlataCedida

Després de la victòria a la primera jornada de la Fase d'Ascens, el CBT afrontava un altre decisiu partit enfront del Bàsket Club Logroño, que a la primera jornada havia derrotat a CB El Pinar. Berni posava en pista el mateix cinc inicial del primer partit. El duel va començar amb els dos equips, jugant a una gran intensitat, amb molt intercanvi de cistelles, on els de Logronyo buscaven carregar el seu atac sobre el joc exterior. El partit anava a una anotació molt alta, fet que no interessava al CBT.

Amb sis minuts jugats Berni va començar a donar rotacions al mateix temps que l'entrenador del Logroño, moment en què l'equip de La Rioja va obrir la primera diferència important en el marcador, 20-13, arribant-se al final dels primers deu minuts amb 20-15. L'inici del segon quart, va seguir amb la mateixa dinàmica. Un ritme molt alt de partit, molta intensitat i molta permissivitat arbitral als contactes, però els atacs dels dos equips tenien dificultats per anotar. A poc a poc, el CBT va retallar diferències i un triple d'Adri Duch va igualar el partit a 24.

En aquest moment va succeir el fet clau i determinant del partit. Després d'una primera tècnica assenyalada a Berni Àlvarez, de forma rigorosa els àrbitres van assenyalar la segona tècnica al tècnic del CBT. L'equip es quedava sense l'entrenador, amb més de mig partit per jugar. L'equip es trobava en una situació complicada, amb molts minuts al davant. El primer objectiu era mantenir-se dins del partit i el primer objectiu es va aconseguir arribar a la mitja part, a la que es va arribar amb empat a 31.

A la represa, malgrat l'absència de Berni, els jugadors en cap moment van desconnectar-se del partit. En el moment en què l'equip de Logronyo agafava una mínima diferència en el marcador, el CBT no abaixava els braços i igualava el partit ràpidament. El matx va entrar en una dinàmica, d'igualtat, amb un intercanvi de cistelles constant. Un altre prorroga s'intuïa sobre la pista i així va ser. Al final del partit, 62-62 i el segon temps extra per jugar en dos partits.

I l'èpica, va tornar a ser el fil conductor del CBT. Després d'uns primers minuts de dubtes en el temps extra, els jugadors, el cos tècnic i aficionats desplaçats a Tarragona van portar a l'equip a aconseguir la segona victòria de la fase d'ascens, per un clar 73-80 i continuar viu dins de la competició.