Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Informació de caire legal

Política de privacidad

Per donar compliment a l'establert a la Llei Orgànica 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general de la pàgina web http://www.diarimes.com (d'ara endavant Website) propietat de:

TAMEDIAXA SA

CIF: A-43926682

Domicili Social: Carrer Manuel de Fall, 12 Baixos 43005 Tarragona

Telèfon: 977 21 11 54

Fax: 977 23 68 83

E-mail: edicio@diarimes.com

TAMEDIAXA SA és una empresa especialitzada en l'edició de publicacions de premsa.

En compliment del que està establert a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament, TAMEDIAXA informa que totes les dades de caràcter personal que els Usuaris facilitin a través del Website, passaran a formar part del fitxer automatitzat 'Diari Mes Newsletter', degudament legalitzat y legitimat davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, essent TAMEDIAXA el seu Titular i Responsable.

La finalitat del fitxer és realitzar la gestió dels Usuaris, així com permetre la localització i comunicació amb els mateixos per tal de gestionar les consultes formulades per aquests o bé per al correcte manteniment de les relacions comercials o professionals que poguessin existir.

TAMEDIAXA garanteix la protecció i privacitat de les dades aportades pels Usuaris implantant les mesures de seguretat en matèria de protecció de dades de caràcter personal recollides al Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i dirigides a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les mateixes. Malgrat l'adopció de les mesures tècniques i organitzatives pertinents, els Usuaris han de ser conscients que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

El subministrament de dades personals errònies o falses o la no acceptació de la present "Política de Protecció de Dades" suposa la impossibilitat de rebre la correcta atenció per part de TAMEDIAXA a les consultes, sol·licituds, dubtes, suggerències o qualsevol tipus de comunicació que hagués pogut realitzar l'Usuari, sense prejudici de les altres accions que procedeixin en dret.

TAMEDIAXA és l'únic destinatari de les dades. Els Usuaris podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició personalment, a través d'un dels següents procediments:

• Mitjançant escrit presentat al domicili social a dalt indicat, especificant el dret a exercir i aportant còpia del DNI o un altre document acreditatiu.

• Mitjançant escrit dirigit a edicio@diarimes.com especificant el dret a exercir i adjuntant còpia del DNI o un altre document acreditatiu del sol·licitant.

Modificació dels acords
TAMEDIAXA es reserva el dret a modificar la Política de Protecció de Dades de forma discrecional, sempre d'acord a la legislació espanyola vigent en matèria de protecció de dades, amb efectes immediats a la data de publicació de l'esmentada modificació al Website.
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43