Diari Més

Alumnes de Cambrils augmenten l'arbrat de la vila

Els nens i nenes de Cambrils planten alzines i freixes amb el programa 'Plantem Cambrils'

Plantada d'alzines i

Alumnes de Cambrils augmenten l'arbrat de la vilaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé 280 nens i nenes de quart o cinquè de primària de les escoles de Cambrils, han augmentat l’arbrat de la vila amb l’activitat ‘Plantem Cambrils’, que organitzava el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils.

Cambrils disposa de 80 alzines i 50 freixes més aquest mes d’abril, han estat plantats per nens i nenes de les cinc escoles de Cambrils. El projecte promou la plantada d’espècies autòctones mediterrànies a les zones verdes del municipi. Els primers a començar aquesta activitat van ser els 50 alumnes de quart de l’Escola Cambrils, el passat dilluns 9 d’abril hi van plantar freixes. Els van succeir els alumnes de l’Escola Joan Ardévol, la Marinada i el Col·legi Vidal i Barraquer. Els últims en fer aquesta activitat han sigut els nens i nenes de quart de l’Escola Guillem Fortuny que han fet una plantada a la zona de l’ermita del Mas d’En Bosch.

A més de la plantada d’arbres, els alumnes han tractat l’observació i identificació dels arbres del carrer, les adaptacions que tenen els vegetals als diferents climes i les necessitats d’aigua dels arbres del carrer.

tracking