Diari Més

Alumnes de l'Institut Ramon de la Torre treballen l'educació en valors

Els estudiants de 1r d’ESO van realitzar aquesta activitat a la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera

Els estudiants de 1r d'ESO van realitzar una sortida a la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera.

Alumnes de l'Institut Ramon de la Torre treballen l'educació en valorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre van visitar la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera, al peu del Parc Natural del Montseny, per participar en una jornada per promoure la pau, la lluita conta la violència i l’educació en valors. Els encarregats d’organitzar la sortida van ser la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra en col·laboració amb l’Amical de Mathausen.

Els alumnes, acompanyats de monitors, van poder gaudir d’una jornada diferent per tal de treballar la intel·ligència emocional, els valors, el companyonia, el treball en equip, la comunicació positiva, l’empatia, el respecte, la promoció de la pau i la lluita contra la violència i fer una revisió del curs a nivell emocional.

L’objectiu d’aquest institut torrenc és la formació integral dels nois i noies perquè esdevinguin persones responsables, amb valors i intel·ligència emocional. A la vegada també han de ser competents en les habilitats socials i personals que els permetin incorporar-se profitosament a la societat i al món laboral, de manera que puguin aconseguir un benestar tant individual com social.

tracking