Diari Més

Educació

Alumnes del curs d'alfabetització d'adults en català visiten Barcelona

Les estudiants del curs del Vendrell van assistir al Gran Teatre del Liceu i van fer una visita per la ciutat

Les alumnes van atendre a les explicacions de la guia sobre el Gran Teatre del lICEU

Alumnes del curs d'alfabetització d'adults en català visiten BarcelonaAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup d'alumnes que assisteix al curs d'alfabetització d'adults en català, organitzat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell, el passat dilluns 9 d'abril van fer una sortida a Barcelona.

Van assistir a una activitat que porta a cap el GranTetatredel Liceu, la qual consisteix en una visita guiada pel teatre que va fer interactuar a les estudiants. Les alumnes van fer un recorregut pel Vestíbul històric d'àmbit renaixentista. Van seguir per la Sala de Concerts amb forma de ferradura dissenyada per l'arquitecte Miquel Garriga i Roca. Després, van visitar el Saló dels Miralls on antigament havia estat un punt de trobada de la burgesia catalana i actualment, és un espai de descans. Seguidament, la guia els va portar a l'últim espai, elFoyer, un llocmultidisciplinari situat sota la platea.

Posteriorment, van fer unapassejadaper Barcelona on van contemplar les Rambles, el Parc de la Ciutadella i la Fira de Bellcaire. Aquesta sortida es va fer a un preu reduït per les estudiants, ja que el Liceu els hi proporciona un ajut.

tracking