Diari Més

Premis

Josep Domènech, de l'INS Pere Martell, guanya el Concurs de Fusta i Moble de Catalunya

Domènech ha estat guardonat per segon any consecutiu

Els participants havien de fabricar un Galant de nit, dissenyat, prèviament, per alumnat de l'Escola Superior de Disseny (ESDi).

Josep Domènech, de l'INS Pere Martell, guanya el Concurs de Fusta i Moble de CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Domènech, alumne del Cicle Formatiu de Grau Mig d’Instal·lació i Moblament de l’Institut Pere Martell, ha estat guanyador del 26è Concurs d’Estudiants de Fusta i Moble de Catalunya. Domènech ha estat guardonat per segon any consecutiu en aquest concurs, organitzat pel Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca en col·laboració amb el Departament de Fusta i Moble de l’Escola Industrial de Sabadell.

El certamen va desenvolupar-se al Taller de Fusta de l’Escola Industrial de Sabadell. Els participants havien de fabricar un Galant de nit, dissenyat, prèviament, per alumnat de l’Escola Superior de Disseny (ESDi). De l’Institut Pere Martell es van presentar 2 alumnes més a banda del guanyador: en Gerard Marín i en Nico Pueyo. Els professors implicats en aquest concurs han estat David Estruel, Xavier Manero i Jaume Cárceles.

La cloenda del concurs, amb el lliurament de guardons, va tenir lloc a l’auditori de l’Escola Industrial. Els dos primers classificats d’aquest certamen participaran al concurs nacional que es celebrarà a Badajoz próximament.

tracking