Diari Més

Vins

Periodistes, bloguers i professional del vi visiten la DO Conca de Barberà

Aquests han donat visibilitat i han posicionat la comarca com una destinació de referència

Imatge de la trobada dels esps

Periodistes, bloguers i professional del vi visiten la DO Conca de BarberàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conca de Barberà va acollir el 15 de febrer una calçotada dins dels actes commemoratius del 6è aniversari de la comunitat internacional en línia d’amants del vi de referència, la #winelover community. Aquesta comunitat la formen periodistes, bloguers, professionals del sector del vi, ambaixadors i aficionats d’arreu del món que comparteixen la seva passió pel vi i l’enoturisme.

Japonesos, francesos, americans van donar visibilitat i van posicionar a la Conca de Barberà com una destinació de referència. A més molts d'ells també són entesos i tenen poder d'influència en sectors relacionats de la restauració, organitzadors d'esdeveniments, consultors, sommeliers...).

Aquesta acció s'ha dut a terme amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i l'INCAVI de la Generalitat. En edicions anteriors, l'esdeveniment anual de la #winelover community va tenir lloc en altres indrets d'Europa relacionats amb el sector vitivinícola, com Umbria, Trieste, Lisboa, Jerez, Grècia o Romania.

tracking