Diari Més

Vuitanta-cinc homes participen en el 25è Sopar de Barbuts del Vendrell

Els participants es van fer una foto de grup a la plaça Nova i seguidament van celebrar el sopar al restaurant de Le Meridien Ra

Fotografia de grup del 25è Sopar dels Barbuts del Vendrell.

Vuitanta-cinc homes participen en el 25è Sopar de Barbuts del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 85 barbuts del Vendrell es van reunir, ahir dilluns 22 de gener, en el 25è Sopar dels Barbuts. La commemoració va començar al vespre a la Plaça Nova, on va tenir lloc la tradicional fotografia de grup, es va fer una tocada de gralla i es van disparar canons de confeti per celebrar el quart de segle de la celebració. Seguidament es van dirigir al restaurant de l’hotel Le Meridien Ra, on es va celebrar el sopar.

El sopar barbut, amb xató del Vendrell, filet de porc amb codony i salsa de mostassa Dijon i pastís barbut amb Massini, vins i cava, va donar continuïtat al que es va fer per primera vegada l’any 1994. A la festa es va obsequiar els participants amb l’obra gràfica commemorativa, enguany creada per l’artista Helena Ribas. Les vint-i-quatre obres anteriors han estat exposades durant tota la setmana precedent a l’Aparador Jove de la Plaça Pep Jai juntament amb la pancarta, dissenyada per Joan Descalç, que ha presidit tots els sopars.

tracking