Diari Més

Reconeixement a Núria Vernet per la seva tasca contra la violència masclista

El departament de Justícia de la Generalitat li ha entregat un diploma per la seva trajectòria de cooperación amb els serveis d’execució penal

Imatge de l'entrega del diploma a Núria Vernet.

Reconeixement a Núria Vernet per la seva tasca contra la violència masclistaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha entregat a Núria Vernet, tècnica de serveis socials de l'Ajuntament de Tarragona i coordinadora de la Comissió de seguiment del protocol de la violència masclista, un diploma de reconeixement a la seva tasca. També s'ha volgut premiar la seva trajectòria de cooperació amb els serveis d’execució penal a la comunitat i per la tasca desenvolupada envers l’eliminació de la violència contra les dones.

La directora general d'Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Pilar Heras i Trias, ha fet l'entrega dels diplomes a les persones destacades per la seva col·laboració en l'àmbit del Camp de Tarragona.

La Comissió de seguiment del protocol de violència masclista, que coordina Vernet, ha estat impulsada pel Consistori i està formada per diferents institucions o entitats que treballen per eliminar la violència contra les dones.

tracking