Diari Més

Una vintena de veïns del Morell participen un curs de màrqueting, xarxes socials i negocis

El curs, impulsat per l’Ajuntament, està dirigit a persones del municipi que gestionen petites o mitjanes empreses i volen millorar les seves xifres de negoci a través del màrqueting

El total de places del curs, vint-i-dues, han quedat cobertes.

Una vintena de veïns del Morell participen un curs de màrqueting, xarxes socials i negocisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 22 persones participen en un curs gratuït de màrqueting tradicional, xarxes socials i negocis impulsat per l’Ajuntament del Morell. La iniciativa es dirigeix als professionals del municipi que gestionen comerços i empreses mitjanes o petites, i que volen millorar les xifres dels seus negocis a través del màrqueting.

Les classes les imparteix Josep M. Capella, assessor en projectes de màrqueting estratègic i operatiu, i professor de Digital Marketing a l’MBA-URV. En les sessions es tracten les qüestions bàsiques a tenir en compte al fer un Pla de Màrqueting, el posicionament de producte, la investigació de mercat o la comunicació.

L’objectiu final del curs és oferir als alumnes el coneixement sobre com plantejar estratègies i accions de màrqueting, tenint en compte també el potencial de les noves tecnologies.

tracking