Diari Més

Concerts

La pianista Alice Sara Otts debutarà a Tarragona amb l'Orquestra Camera Musicae

El concert tindrà lloc al Teatre Tarragona el dissabte 28 d'octubre

Imatge de la pianista Alice Sara Ott.

La pianista Alice Sara Otts debutarà a Tarragona amb l'Orquestra Camera MusicaeJonas Becker

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae (OSCM) ofereix un concert juntament amb la pianista Alice Sara Ott, el proper dissabte 28 d'octubre, a les 21h, al Teatre Tarragona.

La pianista germano-japonesa que va irrompre en el panorama internacional l'any 2010 quan va haver de substituir Lang Lang a última hora en un concert amb la London Symphony al Barbican de Londres, debutarà a Tarragona i ho farà també al Palau de la Música Catalana l'endemà diumenge, 29 d'octubre, com a solista amb orquestra.

L'Orquestra que dirigeix Tomàs Grau proposa un programa on hi haurà l'Obertura Coriolà, op. 62 de Beethoven; seguidament, Alice Sara Ott tocarà com a solista la Fantasia per a piano i orquestra Totentanz (Danses de la mort) de Franz Liszt. Durant la segona part del concert, l'OCM tocarà la Suite simfònica del compositor rus Rimsky-Korsakov inspirada en l'obra Les mil i una nits, Scheherezade, op. 35.

Abans del concert es farà el Fòrum de l'espectador, una sessió divulgativa sobre el programa, a càrrec del president de Joventuts Musicals de Tarragona, Josep Maria Rota. Es farà a les 20.30 h, a la Sala Josep Ixart del Teatre Tarragona.

Les entrades tenen un preu general de 20€, amb descomptes per a menors de 25 anys i majors de 65 anys. Es poden adquirir a través de la web, o bé a les Taquilles del Teatre Tarragona, en els horaris habituals.

tracking