Diari Més

Els guanyadors de la campanya comercial Barris Antics visiten l'Arboç

Els premiats van gaudir d'una jornada cultural al municipi

Premiats posant al carrer Major amb l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans.

Els guanyadors de la campanya comercial Barris Antics visiten l'ArboçS. Sedó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Arboç va rebre la visita, el passat dissabte 30 de setembre, de les persones premiades amb el pack promocional de l’Arboç en la campanya comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”. Aquesta iniciativa, en la qual sol participar el municipi baixpenedesenc, es va celebrar el passat mes de juny a 32 poblacions catalanes beneficiàries de la Llei de Barris.

Els premiats van gaudir d’una jornada que va començar amb una visita guiada a l’emblemàtica Giralda. Seguidament, van realitzar un recorregut guiat pel casc antic de la població i una visita guiada al prestigiós museu de Puntes al Coixí. Per acabar, van rebre un lot de productes arbocencs i van poder gaudir d’un dinar en un conegut establiment de la vila.

Aquesta campanya ha estat organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, i finançada pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic.

tracking