Diari Més

La Pobla aixeca el teló a les seves mostres teatrals

Enguany hi hauran tres representacions gratuïtes i un recapte solidari d'aliments

Edició celebrada l'any passat.

La Pobla aixeca el teló a les mostres teatrals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Casal Cultural de la Pobla de Mafumet tornarà a acollir la Mostra de Teatre Carme Baget, on en l'edició d'enguany oferirà fins a tres espectacles interpretats per l'entitat organitzadora de la Mostra: la Corriola Teatre.

L'entitat pobletana ofereix al públic aquest recital teatral que, des del 2007, serveix per homenatjar a Maria del Carme Baget, sòcia fundadora de l'entitat cultural que va morir i de la qual es recorda el seu esforç, empenta i compromís amb el teatre pobletà i la cultura en general.

En aquesta ocasió, la Mostra tindrà com a principals protagonistes els joves intèrprets locals. Començarà aquest proper dissabte 30 de setembre, a les 19 hores amb la representació de 'Joan de l'os', a càrrec de la secció infantil de l'agrupació teatral pobletana.

El diumenge, 1 d'octubre, i també a les 19 hores, pujaran a l'escenari els membres de la secció júnior de La Carriola Teatral, que interpretaran 'Canviant el món', mentre que la Mostra de Teatre Carme Baget 2017 conclourà el dissabte 7 d'octubre. Ho farà també a les 19 hores, amb tot un clàssic: 'Cyrano de Bergerac'. En aquesta ocasió, serà la secció juvenil de la Carriola la que posarà de manifest que el teatre i la interpretació tenen un gran futur a La Pobla.

tracking