Diari Més

Solidaritat

Riudecanyes recapta més de 3.500 euros entre el Concert de les Espelmes i la Sardinada

En el cas del concert els diners es destinen a Càritas Riudecanyes, mentre que en el cas de la sardinada es donen a la Lliga contra el Càncer de Riudecanyes

Un total de

Riudecanyes recapta més de 3.500 euros entre el Concert de les Espelmes i la SardinadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Concert de les Espelmes i la Sardinada popular, dos dels principals actes solidaris de Riudecanyes, han aconseguit recaptar un total de 3.580,10 euros, a més de productes alimentaris, per a diferents entitats locals.

Pel que fa al Concert de les Espelmes, organitzat per l’ajuntament en col·laboració de l’AMPA que fa el servei de bar i Càritas Riudecanyes –entitat receptora de les ajudes-, ha permès recaptar 780,10 euros en metàl·lic. Per altra banda també s’han recollit un total de 280 quilos de productes alimentaris i 282 quilos de productes d'higiene i neteja. Al Concert de les Espelmes, celebrat el 22 de juliol, hi van assistir 700 persones.

La segona activitat solidària va ser la tradicional Sardinada que organitza anualment la Lliga contra el Càncer de Riudecanyes. L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat 27 d juliol, va aplegar 290 persones i va recaptar 2.800 euros.

El Concert de les Espelmes

Riudecanyes recapta més de 3.500 euros entre el Concert de les Espelmes i la SardinadaCedida

tracking