Diari Més

Cloenda del casal d'estiu del centre d'educació especial SOLC

Els catorze alumnes i nou monitors que hi han pres part s'han acomiadat amb una festa aquest divendres

Fotografia de família de l'acte de cloenda.

Cloenda del casal d'estiu del centre d'educació especial SOLCConsell Esportiu del Tarragonès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catorze alumnes i nou monitors del Casal d'Estiu del centre d'educació especial SOLC de Tarragona han posat punt final, aquest divendres, a l'experiència. Aquest és el primer any que s'ha dut a terme la iniciativa, sorgida de la necessitat, per part de les famílies de l’escola perquè els alumnes, amb diferents discapacitats intel·lectuals, poguessin gaudir d’un casal estiuenc adaptat a les seves especificitats.

En aquest projecte hi ha participat activament el Consell Esportiu del Tarragonès, que s’ha encarregat del control tècnic: l’Ajuntament de Tarragona li ha donat suport i hi han col·laborat l’Escola SOLC, la Diputació de Tarragona i la Fundació Onada, que ha facilitat l’espai on desenvolupar les activitats.

A la festa de cloenda hi han pres part el vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès,Antonio López, el degàde la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, Luis Marqués, la presidenta de l’AMPA SOLC,Roser Figarola, acompanyada per altres membre de la seva junta, la gerent de la Fundació Onada,Marta Tutusaus, i la vicepresidenta del Consell Esportiu del Tarragonès,Estefania Serrano.

Fotografia de família de l'acte de cloenda.

Cloenda del casal d'estiu del centre d'educació especial SOLCConsell Esportiu del Tarragonès

tracking