Diari Més

Societat

L'Esbart Dansaire de Tarragona actua a Mallorca

L’entitat ha participat en l’Aplec de les Cultures al municipi de Pollença en el marc de les Festes de la Patrona de 2017

Imatge de l'actuació de l'Esbart Dansaire a Mallorca.

L'Esbart Dansaire de Tarragona actua a MallorcaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Esbart Dansaire de Tarragona va visitar Mallorca, el passat cap de setmana, per exhibir-se en els actes previs de les festes de la Patrona de Pollença, al nord de l’illa. Un total de 30 persones, entre balladors, músics, responsables de l’entitat i de vestuari, van passar tres dies en aquest municipi. L’actuació s’emmarca en l’intercanvi realitzat entre l’entitat tarragonina i el grup mallorquí Aires de Cala de Pollença, que ja va actuar a Tarragona dins el XXXVII Festival de Danses Tradicionals.

Mitjançant la dansa, el vestuari i la música, l’Esbart va oferir diferents mostres de cultura tradicional catalana i tarragonina en particular, que va culminar amb l’Aplec de les Cultures. Els Aires de la Cala, grup amfitrió, i l’Esbart Dansaire de Tarragona van fer gaudir a tots els assistents que omplien la plaça Major amb una actuació de més de dues hores.

Van ser tres dies molt intensos on l’entitat va poder visitar els indrets propers a Pollença i compartir amb els integrants del grup organitzador, Aires de la Cala, molts bons moments. El tracte rebut va ser excel·lent i vam tenir temps per compartir músiques i danses dels dos territoris.

Imatge de l'actuació de l'Esbart Dansaire a Mallorca.

L'Esbart Dansaire de Tarragona actua a MallorcaCedida

tracking