Diari Més

Acte d'homenatge al professor Josep Maria Reventós en motiu de la seva jubilació

Reventós ha impartit classes a l'Escola Elisabeth des del 1977 fins l'actualitat

Reventós ha rebut una placa commemorativa.

Acte d'homenatge al professor Josep Maria Reventós en motiu de la seva jubilacióAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut al professor de l’Escola Elisabeth Josep Maria Reventós en motiu de la seva jubilació. El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha entregat una placa commemorativa al docent per agrair-li aquests anys de servei al municipi.

Josep Maria Reventós va començar a impartir classes a l’Escola Elisabeth a l’abril de l'any 1977 substituint al mestre d’Educació Física. El curs 79-80 va començar la seva tasca com a professor de Ciències Naturals. Des del 1982 fins al 1996 va ser coordinador de 2a etapa de l’EGB. Des del 1996 es constitueix el Departament d'Humanístiques de l’escola Elisabeth, del qual ha estat Cap de Departament fins a l’actualitat.

Reventós també ha estat molt implicat en activitats fora de l'horari habitual del centre, com per exemple esquiades o colònies d’estiu, entre d’altres. Cal dir que és un dels autors del Llibre dels 50 anys de l’escola Elisabeth, en el qual ha realitzat la major part de la tasca de documentació.

tracking