Diari Més

Homenatge a la professora de la llar d'infants Judovic, Dolors Cedó, en motiu de la seva jubilació

El centre tancarà un cop la docent s’hagi jubilat

Foto de l'acte d'entrega de la placa commemorativa a Dolors Cedó.

Homenatge a la professora de la llar d'infants Judovic, Dolors Cedó, en motiu de la seva jubilacióAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat una placa commemorativa a Dolors Cedó per la seva feina al capdavant de l’escola i llar d’infants Judovic. La professora ha estat homenatjada en motiu de la seva jubilació després de 51 anys al serveis del municipi. L’alcalde ha estat acompanyat en aquest acte per la regidora d’ensenyament, Júlia Gómez.

Dolors Cedó va arribar a Salou procedent de Tivissa junt per a guanyar-se la vida on la seva mare, Maria Perelló, va engegar l’escola Judovic del municipi. El centre va començar a funcionar el curs 1966-1967 com a resposta al creixement demogràfic que aquells anys es vivia a Salou. A partir del curs 1975 – 1976, per diversos motius, l’escola Judovic va passar a ser Escola Preescolar i anys més tard el que fins a data d’avui ha estat la Llar d’Infants Judovic.

Cedó ha explicat que el millor regal que ha pogut tenir després de 51 anys de trajectòria són les anècdotes que pares i alumnes expliquen anys després del seu pas per l’escola, a més de tots els records que s’endú. Un cop Cedó es jubili, la llar d’infants tancarà les portes. Granados ha volgut agrair «en nom propi, del govern i de la Corporació els anys de dedicació, esforç i servei al municipi de Salou».

tracking