Diari Més

El Rotary Club de Tarragona entrega el Premi Imperial Tarraco, el Premi Servir i el Premi Kesse

El Premi Imperial Tarraco es va atorgar al soci de burgos Ignacio Moral, mentre que el Premi Servir i el Premi Kesse es van donar a l’Associació Pessebrista de Tarragona i al baríton Àngel Òdena respectivament

Josep Fortuny entregant a Ignacio Moral el Premi Imperial Tarraco.

El Rotary Club de Tarragona entrega el Premi Imperial Tarraco, el Premi Servir i el Premi KesseCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rotary Club de Tarragona ha fet entrega de diversos premis en el marc dels actes de finalització de l’exercici Rotari 2016-2017. L’entitat va lliurar el Premi Imperial Tarraco, que reconeix el mèrit a l’activitat Rotaria, a Ingnacio Moral, soci del Rotary Club de Burgos amb una llarga trajectòria de projectes internacionals d’ajut als més necessitats.

Per altra banda, també es va distingir l’Associació Pessebrista de Tarragona amb el Premi Servir, el qual distingeix una entitat o persona de la ciutat, per la seva tasca de divulgació de la cultura pessebrista. Per últim, el Premi Kesse, que reconeix les activitats dels tarragonins fora de la ciutat, es va lliurar al baríton Àngel Òdena per la seva tasca musical.

Per finalitzar, Josep Fortuny es va acomiadar de la Presidència tot cedint el testimoni del collar a Juan Patau, nou President de Rotary Club de Tarragona 2017-2018.

tracking