Diari Més

Societat

La secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural lliura aliments al Banc d'Aliments de Vila-seca

Corresponents al que es va recollir a la Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca

Els integrants de la secció amb els aliments que es van donar.

La secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural lliura aliments al Banc d'Aliments de Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat divendres a la tarda la secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural va lliurar a l'Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca 300 quilos d'aliments per als més desfavorits.

Aquesta campanya solidària ha estat possible gràcies a la catorzena edició de la Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca que va tenir lloc el passat 21 de maig i que va recollir aliments de tots els participants que s’hi van inscriure. D'aquesta manera, el públic assistent va donar arròs, pasta, sucs, galetes, llet, llegums, farina, olis i altres productes d’higiene com bolquers, els quals han permès realitzar una aportació solidària al Banc d'Aliments.

A l'acte de lliurament, coordinat per la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca, hi van assistir el representant de la secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural, Robert Rodríguez; la presidenta de Creu Roja Vila-seca, Dúnia Fornós; la presidenta de l'Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca, Bernadeta Roigés i la regidora de Benestar Social, Lucía Teruel.

tracking